Tisztelt Látogatók!

Szeretettel köszöntöm Önöket Téglás Város hivatalos honlapján! Megtisztelő számunkra, hogy felkereste városunk internetes oldalát és érdeklődik Téglás múltja, jelene és jövője iránt.
Bízom benne, hogy honlapunkon minden fontos, hasznos helyi információt megtalál.
Arra törekszünk, hogy a helyi lakosok naprakész információt kaphassanak településünk aktuális híreiről, a látogatók számára pedig betekintést nyújthassunk városunk földrajzi, történelmi, társadalmi, gazdasági és kulturális életébe, a település kialakulásától egészen a jövőre vonatkozó elképzeléseinkig.
A Városházánk falán elhelyezett emléktáblára elődeink iránti főhajtásból, s utódainknak szánt útravalóul gróf Széchenyi István gondolatát vésettük: „Tőlünk függ minden, csak akarjunk.” Összefogással, összetartással és együttes erővel sok mindent elértünk már, s bízunk abban, hogy ez így lesz a jövőben is.
Városunk nyugodt, biztonságos, élhető település, mely Hajdú-Bihar megye északi részén, két nagyváros, Debrecen és Nyíregyháza ölelésében helyezkedik el, személygépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető.
A téglásiaknak azt kívánom, hogy érezzék jól magukat itthon, találják meg a lehetőséget az anyagi, erkölcsi és szellemi gyarapodásra, továbbra is tartsanak össze, tiszteljék, becsüljék egymást és a település értékeit!
A városunkba érkezőket pedig mindig nagy szeretettel fogadjuk; kérem, látogassanak el hozzánk - reméljük, hamarosan személyesen is üdvözölhetjük Önöket Tégláson!

Czibere Béla polgármester

Az önkormányzatiság 25. évfordulója

';