Legnépszerűbb

 

"Téglás Város Önkormányzat Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális-és eszközfejlesztése Tégláson" megnevezésű, 3289349079 azonosítószámú projekt összefoglalása:

A Vidékfejlesztési Program keretén a Helyi termékértékesítést szolgáló piacok infrastrukturális- és eszköz fejlesztése című, VP6-7.2.1.1-20 kódszámú felhívás alapján, Téglás Város Önkormányzat 93 133 468 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében Téglás Város Önkormányzata, a tulajdonában lévő ingatlanon egy helyi termékértékesítést szolgáló piactér kialakítása valósult meg, továbbá beszerzésre került egy darab elektromos gyalogkíséretű targonca.

A támogatói okirat hatályba lépését követően a projektet megkezdte, a projekt megvalósítása a tervezettnek megfelelően haladt, az eszközbeszerzés és kivitelezési munkák a tervezett időpontra megvalósultak.

Téglás Város Önkormányzata közbeszerzési eljárást folytatott le a tárgyi munka kivitelezésének megvalósítására. Ennek során a legkedvezőbb ajánlatott az Ofra Hungary Kft.  (1089 Budapest, Visi Imre utca 12., 24325242-2-42) adta, akivel az Önkormányzat - 2022. 09. 22-én vállalkozói szerződést kötött, nettó 127 996 101 Ft értékben. A munkálatok a vállalkozói szerződésben foglaltaknak megfelelően megvalósultak.

A projekt keretében történő beruházás eredményeként, Téglás város központi részén létrejön egy a mai kornak megfelelő épület, amely több különböző és fenntartható közösségi szolgáltatást biztosít a településen élők számára.

A Piac kialakításával új gazdasági szereplők idevonzását is eredményezheti, amelyek fellendíthetik a helyi gazdaságokat és ezáltal az Önkormányzat működését is biztosítani fogja.

 

SAJTÓKÖZLEMÉNY

 

 

Téglás Város Önkormányzat sikeresen lezárta a "Helyi Termékértékesítést Szolgáló Piacok Infrastrukturális- és eszközfejlesztése" projektet.

Téglás, 2023.07.12 - Téglás Város Önkormányzat örömmel jelenti be a "Helyi Termékértékesítést Szolgáló Piacok Infrastrukturális- és eszközfejlesztése" elnevezésű projekt sikeres lezárását (Azonosítószám: 3289349079), amely a Vidékfejlesztési Program keretén belül valósult meg a "Helyi Termékértékesítést Szolgáló Piacok Infrastrukturális- és Eszközfejlesztése" című felhívás (Kód: VP6-7.2.1.1-20) alapján.

A projekt 93 133 468 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A projekt keretében Téglás Város Önkormányzat átalakított egy saját tulajdonú ingatlant egy helyi piactérré, lehetővé téve a helyi termékek értékesítését és népszerűsítését. Emellett az önkormányzat egy elektromos, gyalogkíséretű targoncát is beszerezett, hogy segítse a piaci műveleteket és fokozza azok hatékonyságát.

A projekt megvalósítása az engedélyező dokumentumok jóváhagyását követően kezdődött meg, és örömmel jelentjük, hogy a beruházás a tervezett ütemezésnek megfelelően zajlott. Mind az eszközbeszerzés, mind pedig a kivitelezési munkák a tervezett időkeretek között valósultak meg.

A projekt fejlesztési fázisában Téglás Város Önkormányzat átlátható és versenyképes közbeszerzési eljárást folytatott le, hogy a projekt megvalósítása a lehető legmagasabb színvonalon történjen. Örömmel közöljük, hogy a tárgyi munka kivitelezésére vonatkozó vállalkozási szerződést az Ofra Hungary Kft-vel (Cím: 1089 Budapest, Visi Imre utca 12., Cégjegyzékszám: 24325242-2-42) kötöttük. Az együttműködés 2022. szeptember 22-én kezdődött, és a projekt sikeresen lezárult, nettó 127 996 101 Ft értékben.

Az infrastrukturális fejlesztés eredményeként Téglás központjában egy modern épület jött létre, amely számos különböző és fenntartható közösségi szolgáltatást kínál a lakosoknak. Az új piac nemcsak megerősíti a helyi gazdaságot, de vonzza az új gazdasági szereplőket is, hozzájárulva a régió általános fejlődéséhez és támogatva a Város Önkormányzatának folyamatos működését.

Téglás Város Önkormányzat köszönetét fejezi ki az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapnak, és a Magyar Államnak, amely támogatása nélkül a projekt nem valósulhatott volna meg.                

                                                     

 

 

 

 

 

';