Lakossági fórum - Településrendezési terv véleményezési dokumentáció

Lakossági fórum ideje: 2023. október 04. (szerda), 15:00 óra

Helye: Téglás, Városháza Tanácskozó terem


Tájékoztatom Téglás Város lakosságát, a civil,  érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket, hogy Téglás Város Önkormányzata Képviselő – testülete törvényi kötelezettségének eleget téve A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló  314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján településrendezési eszközöket készíttet. A teljes közigazgatási területre készült településrendezési terv véleményezési dokumentációja elkészült, mely jelenleg államigazgatási véleményezés alatt áll.

 

A partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 10/2017. (VI.21.) önkormányzati rendelet és a 314/2012 (XI.8.) Kormányrendelet alapján értesítjük a Tisztelt Partnereket, hogy a véleményezési dokumentáció Téglás város honlapján a https://teglas.hu/oldal/Teglas_varos_telepulesrendezesi_eszkoze_2023  linken elérhető.

A településrendezési tervről  lakossági fórumot tartunk, melyre tisztelettel meghívjuk Téglás Város lakosságát, a civil és társadalmi szervezetek, az egyházak, a gazdasági szervezetek képviselőit, vállalkozókat, őstermelőket valamint intézmények képviselőit.

 

A lakossági fórum témája:

 

Településrendezési terv véleményezési dokumentáció

 

Lakossági fórum ideje: 2023. október 04. (szerda), 15:00 óra

Helye: Téglás, Városháza Tanácskozó terem

A településrendezési tervvel kapcsolatos véleményüket, észrevételeiket 2023. október 20-ig  írásban a muszak@teglas.hu  e-mail címre is elküldhetik.

 

A lakossági fórumon is várjuk véleményüket. Megjelenésükre feltétlenül számítunk.

 

Téglás, 2023. szeptember hó

Szabó Csaba polgármester

 

';