TÁJÉKOZTATÁS az avar és a kerti hulladék égetésének tilalmáról, a kerti zöldhulladék elhelyezésének lehetőségéről

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az ingatlanokon keletkező ZÖLDHULLADÉK SZOMBATI NAPOKON 9.00 – 16.00 óra között TÉRÍTÉSMENTESEN elhelyezhető a BÖSZÖRMÉNYI UTCAI VOLT HULLADÉKLERAKÓ TELEP északi oldalán lévő területre.


 

Tisztelt Lakosság!

 

Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testületének a környezet védeleméről és a köztisztaságról szóló 19/2020. (IX.25.) önkormányzati rendelete szerint a város területén tilos az avar és a kerti hulladék égetéssel történő megsemmisítése.

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az ingatlanokon keletkező ZÖLDHULLADÉK SZOMBATI NAPOKON 9.00 – 16.00 óra között TÉRÍTÉSMENTESEN elhelyezhető a BÖSZÖRMÉNYI UTCAI VOLT HULLADÉKLERAKÓ TELEP északi oldalán lévő területre, mely a Szellegföldi út felől közelíthető meg.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy ez a lehetőség kizárólag a zöldhulladékra vonatkozik, így KOMMUNÁLIS HULLADÉK, ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK LERAKÁSA TILOS.

 

A levegő védelme és az egészséges lakókörnyezet biztosítása érdekében, kérjük az ingatlanok használóit, hogy az avar és kerti hulladék kezeléséről a fentiek szerint gondoskodjanak.

 

 

Szilágyi József László
jegyző

';