Városunk fényei

Városunk főterén és utcáin advent első vasárnapján kigyulladtak a fények.


Igazi összefogásban sokan dolgoztak együtt, hogy az ünnepi fények a helyükre kerüljenek. A lámpaoszlopokra kihelyezett díszfények, és a Városháza díszkivilágítása mellett a főtéren a kandeláberek, fák is fényesen világítanak. Napokig illesztették a fényfüzéreket munkatársaink, Némeczki Zoltán, Kenyeres László, Hegedüs Gábor.

 

    

 

Rendkívül népszerű lett már az első napon a saját kivitelezésben készített „fénygömb”, és a kivilágított kapuk sora, amiknek fémszerkezetes vázát Szegedi Attila képviselő úr készítette el felajánlásként. Ez a varázslatos fényalagút nem csak összeköti a világító, rénszarvasok húzta szánt, amire a gyerekek szívesen felülnek, és a „fénygömböt”, aminek belseje mára népszerű fotózási helyszín, hanem önmagában is, az esti séta részeként élmény.

 

 

 

A fényfüzérek elhelyezése is igazi csapatmunka volt, amit a Téglási Alkotóműhely vezetője, Gudász Tünde elképzelése alapján, és irányításával – tekintettel a veszélyhelyzetre - az alkotóműhely óvodában dolgozó tagjai, és az önkormányzat munkatársai közösen készítették el.

Az önkormányzat megbízására Pór Sándor építette ki a szabályos áramvételi helyeket.

Néhány napja hópelyhek is világítanak városunk központjában, és szól a karácsonyi zene. A szán elé, újabb adományként, egy kicsi rénszarvas került, köszönjük!

Széles körű összefogással, közös munkával és akarattal Téglás városközpontja gyönyörű ünnepi fényekbe öltözött, mindenkinek köszönjük a munkáját!

Kívánunk szívmelengető adventi estéket mindenkinek!

 

 

    

';