II. Rákóczi Ferenc Baptista Általános Iskola igazgatójának közleménye

KÖZLEMÉNY
a Téglási általános iskola munkarendjének változásairól


Tisztelt Szülők! Tisztelt téglási Lakosok!

A II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában az elmúlt napokban több Covid-19 fertőzött pedagógus került karanténba. Erről a tájékoztatást az illetékes hatóságoknak időben elküldtük.

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának javaslatára az Operatív Törzs elrendelte az intézmény 3-8. évfolyam osztályaiban 2020. november 3-tól 2020. november 6-ig a tantermen kívüli, digitális munkarendet. Az erről született határozatot a tegnapi napon Maruzsa Zoltán Köznevelésért Felelős Államtitkár eljuttatta hozzánk.

Az első és második évfolyamokban továbbra is normál keretek között folyik az oktatás.

Mindkét telephely fertőtlenítése az őszi szünetben megtörtént, a szigorú járványügyi biztonsági protokollokat és a minisztérium által kiadott iránymutatásokat továbbra is követi az intézmény.

2020. november 6-án a honvédség mindkét telephelyen teljeskörű fertőtlenítést végez. Ezért ezen a napon az első és második évfolyam tanulóinak az első három tanóra lesz megtartva. Ezt követően az épületet haladéktalanul el kell hagyni, hogy a fertőtlenítést ezen a telephelyen is megkezdhessék.

2020. november 6-án tájékoztatom az EMMI-t a pedagógusok és a tanulók covid-érintettségének aktuális arányáról és ők döntenek arról, hogy a hétfői naptól visszatérhetünk-e az intézmény falain belül történő oktatásra. Erről a szülőket a pénteki napon Mozanaplón keresztül tájékoztatom.

Köszönjük felelősségteljes együttműködésüket!

 

Szilágyiné Bodnár Erzsébet
intézményvezető

2020. november 4.

Közlemény dokumentum

';