Tájékoztatás

Gyógyszertár – a hosszútávú, biztonságos ellátásért


 

A Polgármesteri Hivatal természetesen észlelte, hogy a járványügyi helyzet fennállása óta a téglási Hársfavirág Gyógyszertár előtt többször alakult ki kisebb-nagyobb sor. Tudván, hogy a mindenkit érintő rendelet tiszteletben tartása okozza ezt az állapotot, Szabó Csaba polgármester úr a veszélyhelyzet fennállása óta heti szinten egyeztet a gyógyszertár vezetőjével. A sorban állás hátterében egyrészt a patika munkatársainak megváltozott beosztási rendje áll. A vezető gyógyszerész heti váltásba, két turnusba rendezte a gyógyszertár kollektíváját, hogy biztosítva legyen a hosszútávú és biztonságos gyógyszerellátás a városunkban.

A sorban állás idejét lefelezi a kasszáknál kialakított plexi, mivel a rendelet szerint így egyszerre nem csak egy Beteg tartózkodhat a gyógyszertárban, hanem kettő. A plexi ezenkívül a lakosság és az ott dolgozók védelmét tovább növeli.

Szeretnénk ismételten felhívni figyelmüket, hogy 9:00-12:00-ig a gyógyszertárban kizárólag a 65 év fölötti korosztály szolgálható ki!

Kérjük a tisztelt lakosság megértését és a türelmét!

';