Tájékoztatás

A II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában megkezdődött a tanulók távoktatása.


Kedves Szülők!

A mai napon a II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában megkezdtük a tanulók távoktatását.

Intézményünk pedagógusai elkészítették az első online órákat a Google Drive-on és a zárt Facebook csoportokban illetve a MozaNaplón keresztül elérhetővé tették a szülők, tanulók számára. Minden kollégának köszönöm, hogy gyorsan és eredményesen oldották meg a feladatot.

Érkeznek a visszajelzések a tanulás megkezdéséről és a házi feladatok elkészítéséről. A számonkérés is online történik.

A keddi és szerdai napokon a szülői igények alapján kiosztásra kerültek a tanuláshoz szükséges tabletek. Felmértük az internet ellátottság mértékét is, a szülők jelzése alapján továbbítottuk az internet kiépítés iránti igényt az EuroInternet Kft.-nek, aki ingyenesen biztosítja a bekötést a településen az internettel nem rendelkező családok részére.

A szülők átvették a tanulók iskolában maradt taneszközeit és felszereléseit. A tanulásnak ily módon már semmi akadálya nincs.

Köszönöm mindenkinek a pozitív hozzáállását és az iskola dolgozóival kialakított rugalmas együttműködést.

Online elérhetőek vagyunk, szívesen segítséget nyújtunk a felmerülő problémák megoldásában.

Üdvözlettel:

Szilágyiné Bodnár Erzsébet
intézményvezető

Téglás, 2020. március 18.

';