Lakossági fórum - EFOP-1.5.3.-16-2017-00121 számú projekt

 

Szépkorúak mondhatták el véleményüket a korosztályukat érintő témákról, problémákról az EFOP-1.5.3-16-2017-00121 azonosító számmal ellátott „Humán szolgáltatások fejlesztése a települések összefogásával” elnevezésű projekt keretében.


A téglási rendezvényteremben 2020. február 6-án megtartott „lakossági beszélgetésen" Téglás egészségügyi, és- szociális ellátórendszerének lényeges kérdései és problémái, a város fejlődésének lehetőségei, a korosztály igényei és kompetenciafejlesztésének javaslatai voltak terítéken.

Az eseményen tiszteletét tette Chebliné Kocsis Erzsébet alpolgármester asszony, aki az esemény szervezőjeként is képviselte az önkormányzatot, és Dr. Terjék László képviselő úr. A beszélgetésről feljegyzés készül, melyet a projektben dolgozó munkatársak a képviselő-testület felé továbbítanak, beszámolva az észrevételekről, ötletekről.

Az 5 település - Hajdúhadház, Létavértes, Téglás, Bocskaikert, Újléta –és a Hajdú-Bihar megyei önkormányzat konzorciumában megvalósuló projekt részeként megrendezett eseménynek havonta lesz folytatása, további témák várnak megtárgyalásra.

   

';