Sebességcsökkentő eszközök

Újabb egyeztetést és helyszíni bejárást tartott Szabó Csaba polgármester a központi kereszteződés biztonságosabbá tétele érdekében, ezúttal a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság vezetőjével és munkatársaival.



30 km/h sebességkorlátozás került bevezetésre a Kossuth utca, Liget utcától az óvodáig terjedő szakaszán.
Az előírt sebességkorlátozás betartatása érdekében az útszakaszon összesen 5 db fekvő sebességkorlátozó küszöb kerül kialakításra, hogy a Kossuth utcán közlekedő autók biztonságosan közelítsék meg a központi kereszteződést.

A reggeli és délutáni feltorlódások megszüntetése érdekében kétirányúvá tesszük az Iskola utcát teljes hosszában. Ezzel a forgalommódosítással a Fényes utcáról nemcsak balra a Kossuth utca felé, hanem jobbra a Dózsa György utca irányába is ki lehet majd fordulni, mellyel tehermentesíteni kívánjuk a központi kereszteződést.

Az Iskola utcán a reggeli és délutáni órákban munkanapokon korlátozva lesz a várakozás, annak érdekében, hogy a kétirányú közlekedést a parkoló autók ne akadályozzák.

Felkérjük a lakosságot, hogy használják a kialakított parkolókat, és figyeljék a kihelyezésre kerülő forgalmi táblákat. Bízunk benne, hogy a változtatással megszűnnek a további balesetek, és forgalmi torlódások a központi kereszteződésben.

 

';