"Nélküle" - Gyuris Tibor filmregénye a Téglási Városi Könyvtárban

 Az Ünnepi Könyvhét 90. alkalmával megrendezendő országos események keretében Gyuris Tibor színművész „Nélküle” című könyvének bemutatójára várta olvasóit a téglási könyvtár.


 A nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház tagja színészként vált ismertté, de az utóbbi években íróként is egyre nagyobb sikereket ér el. Az írás iránti elköteleződéséről, írói pályájáról és Nélküle című regényéről Gerliczki András irodalomtörténész kérdezte.

          


    A 2016-ban megjelent kötet első sorait a szerző még középiskolásként vetette papírra, majd a színészetnek szentelve minden idejét, az írás egy időre abbamaradt. Barátai bíztatására a személyes hangvételű, lebilincselő szerelmi történet kisebb-nagyobb megszakításokkal tíz év alatt mégis elkészült, és egy drámai cselekményben, váratlan fordulatokban, spirituális tanokban bővelkedő izgalmas utazásra hívja olvasóit.

          

 

    A filmvászonra kívánkozó történetet az olvasók egyelőre könyv formájában ismerhetik meg, de a szerző reményei szerint hamarosan a mozikban ragadja magával nézőit, ahol mindenki garantáltan megtalálja benne a maga élményeit, saját életének mélységeit és magasságait.
    Gyuris Tibor személyes hangvételű közönségtalálkozóját a kötet dedikálásával zárta.

          

 

További képek a rendezvényről

';