Szépkorú személy köszöntése

Nagy örömünkre szolgál, hogy 2019. május 17-én ismét szépkorú személyt köszönthettünk városunkban.
A köztiszteletben álló, és mindenki által jól ismert, kedvelt Domokos Jánosné Juliska nénit köszöntöttük 90. születésnapja alkalmából.


Juliska néni több mint 50 évig tevékenykedett a téglási görög katolikus egyháznál kántornőként. Munkáját hivatásnak tekintette! Nagyon szívesen és lelkiismeretesen, odaadással végezte feladatait.
Czibere Béla polgármester és Chebliné Kocsis Erzsébet alpolgármester nyújtották át részére a Magyarország Kormánya nevében kiadott emléklapot és az önkormányzat ajándékcsomagját, személyes jókívánságaikat és a város minden lakosának üdvözletét.
A jeles évforduló alkalmából Tasó László országgyűlési képviselő úr is személyesen köszöntötte Juliska nénit, maga és delegációja nevében kívánva neki még sokáig nagyon jó egészséget, sok szeretetet családja, ismerősei, barátai körében.
Juliska néni hálás szívvel és meghatottan köszönte meg a gratulációkat, és a város lakosainak is azt üzente, hogy mindenkit szeretettel üdvözöl. Az ő hitvallása, hogy ha az ember sok szeretetet ad, akkor azt vissza is kapja. Nagyon örült a látogatásnak!

Nagyon jó egészséget és sok boldog évet, boldog születésnapot kívánunk, Juliska néninek!

 

';