Családias hangulat a HAJDU-nál

A HAJDU Cégcsoport téglási telephelyén szombaton nem a munka, hanem a családok kerültek a középpontba. A mintegy 800 embert foglalkoztató Vállalat idén 13. alkalommal rendezte meg a HAJDU Családi Napot, ahol munkatársait és azok családtagjait látta vendégül. 


„Ez a közösségépítő rendezvény régóta a vállalati kultúránk egyik fontos eleme. A folyamatos munka mellett ilyen módon szeretnénk lehetőséget adni a pihenésre, közös élményszerzésre is. A kellemes kikapcsolódást biztosító programokat úgy állítottuk össze, hogy minden generáció számára megfelelőek legyenek.” – hangsúlyozta Dedéné Novotni Anna, a HAJDU Cégcsoport Igazgatóságának alelnöke.

Idén is nagyon népszerű volt a főzőverseny, ahol a különböző területek csapatai mérték össze tudásukat, miközben a színpadon gyermek zenekar, táncbemutatók és rock koncert is színesítette a programokat. A gyermekek jókedvéről bohóc, különleges ugrálóvárak, trambulin, óriáscsúszda, pónilovaglás, arcfestés és kézműves foglalkozások sora gondoskodott. Az idei év újdonságai az élőcsocsó és a virtuális valóság játékok gyerekek és felnőttek számára egyaránt kedvelt időtöltések voltak.  

A rossz idő ellenére több mint ezer látogatót vonzott a színvonalas programokkal teli rendezvény.

 

';