27. Városnap

Sok napsütés, jókedv és rengeteg program várta mindazokat, akik kilátogattak a téglási sportpályára a 27. Városnap megünneplésére.


A rendezvényen a Polgármesteri Hivatal munkatársai és helyi intézmények, civil szervezetek és művészeti csoportok valamint lelkes önkéntesek gondoskodtak arról, hogy mindenki jól érezze magát, és megtalálja a számára kellemes, érdekes programelemeket.
Fellépett a Lesz Dance, a DFDC, az Ezüst Alkony Népdalkör, az Ördögmotolla Néptáncegyüttes és az Iskolai balett-szakkör, a Slack Zenekar, az estét pedig Freddie és zenekara remek koncertje zárta. A rendezvény a hagyomány szerint tűzijátékkal ért véget. Mindenkinek köszönjük, hogy velünk ünnepelt!
A Városnapi rendezvény ünnepi részét az esemény fővédnöke, Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés elnöke és Czibere Béla polgármester nyitotta meg a közösségek összefogásának fontosságát hangsúlyozó köszöntőjével. A téglási Városnap lehetőséget biztosít arra, hogy Téglás Város Önkormányzata kitüntetésben részesítse mindazokat, akik huzamos ideje kimagaslóan tevékenykednek a téglási közösség érdekében.
2018. május 1-jén a Képviselő-testület Téglás Város Díszpolgára címet adományozott Czibere Béla polgármesternek. 
"Téglás Városért" kitüntetésben részesült Németi Katalin intézményvezető, Szabó Csaba köztisztviselő. "Egészségügyi és Szociális Ellátásért Díjat" kapott Dr. Silye Mihály háziorvos, "Téglásért Díszoklevélben” részesült Bencze Antalné Marika néni és Hotzi Péter művésztanár.

 

';