„Csak Nő?!”

„Csak Nő?!”

 

címmel szerda délután került megrendezésre a Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény szervezésében Kopócs Éva újrahasznosító designer önálló kiállítása, mellyel az intézmény női tehetségeket, alkotókat bemutató rendezvény-sorozata keretében a város nőnapi eseményeihez kapcsolódott.
Ebből az alkalomból Téglás Város Polgármesteri Hivatalát, és a település közösségének férfi tagjait képviselve Veres Miklós, a pénzügyi iroda vezetője köszöntötte a jelenlévő hölgyeket.

Ezt követően Dr. Mojzesné dr. Székely Katalin nyugalmazott egyetemi docens, szociológus divattörténeti áttekintésében utalt a kiegészítők fontosságára, és az évszázadok során betöltött szerepükre,

majd Németi Katalin intézményvezető beszélt a négygyermekes családanya példaértékű törekvéseiről, céljairól, és az örökké újat álmodó, alkotó ember önmegvalósításáról.

Az újrahasznosított anyagokból készült, egyedi termékek a Debreceni SZC Könnyűipari Szakiskola divat- és stílustervező tagozata diákjainak saját ruhakollekcióinak kiegészítőiként egy látványos divat-showban keltek életre.
                 
A tárlatot az érdeklődők március 23-ig tekinthetik meg a könyvtár nyitvatartási rendjében. Mindenkit szeretettel várunk!

További képek a rendezvényről itt megtekinthetők!

 

 

';