Újabb érték a Települési Értéktárban

Újabb értékkel gazdagodott a Téglási Települési értéktár.


A Téglási települési Értéktár Bizottság 2017. október 26-ai ülésén felvette az értéktár elemei közé a Hajdu termékcsaládot. 

A Hajdu márka 1957-ben indult útjára, amikor a HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. jogelődje, a Hajdúsági Iparművek megkapta a hazai mosógépgyártás profilját. A gyár termékpalettája 1960-ban centrifugák, majd 1966-ban - a mai napig is a termelés gerincét jelentő - forróvíztárolók gyártásával bővült. A HAJDU termékek skálája jelenleg is folyamatos fejlesztés és bővülés alatt áll.

A HAJDU márkajelzésű termékek népszerűségüket, elterjedtségüket a megbízhatóságnak, jó minőségnek és nem utolsó sorban a hazai gyártásnak köszönhetik. Korábbi felmérések szerint a magyar lakosok kb. 95%-a ismeri a márkát, és nyilatkozott úgy, hogy van vagy régebben volt legalább egyféle HAJDU termék a háztartásban. Túlzás nélkül lehet állítani, hogy egész generációk nőttek fel HAJDU termékek mellett.

Javaslattevő: Szabóné Leiter Ildikó 

Továbbra is várjuk a javaslatokat postai vagy elektronikus úton, Czibere Béla polgármesternek címezett beadványban, melyhez a sablon honlapunkról letölthető.

';