Vastaps A Dzsungel könyvének!

Harmadik alkalommal is óriási sikert aratott a Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény két művészeti csoportjának, a Téglási Teátristáknak és a DFDC táncosainak „A dzsungel könyve” című közös produkciója.


Az intézmény által szervezett előadással a város a „Közösségek Hete” elnevezésű, a Szabadtéri Néprajzi Múzeum, az Nemzeti Művelődési Intézet, valamint az Országos Széchenyi Könyvtár összefogásával támogatott országos rendezvény-sorozathoz csatlakozott, melynek célja a közösségek együttműködésének, az általuk nyújtott értékeknek a bemutatása, támogatása.

 

 

A Téglási Teátristák és a DFDC városunk két olyan csoportja, melyek színvonalas produkcióikkal minden generációt megszólítva több mint 10 éve valódi közösségi élményt nyújtanak.

Tevékenységüket országos szinten is elismerésben részesítve, a színházi est zárásaként Németi Katalin intézményvezető átadta „Az év közösségépítője” oklevelet és vándorserleget, melyet idén Sáreczki Gyula, a téglási színjátszó csoport vezetője vehetett át.

 

Átadásra került továbbá az a 90.500,-ft. is, melyet a téglási közönség támogatói jegyek formájában adományozott, és amely összeget a csoportok az előadásokhoz szükséges hangtechnikai berendezésre  fordítják.

Hálásan köszönjük minden támogató, minden közreműködő segítségét, a fellépőknek és a csoportok vezetőinek pedig a magával ragadó színházi élményt.

 

További művészeti és közösségi tevékenységükhöz sok sikert kívánunk!

 

A Városi Könyvtár munkatársai

 

Az eseményről készült képek itt megtekinthetők!

 

 

';