Téglási siker a XXVI. Debreceni Tavaszi Tárlaton

„Ecsettel írt szerelem” címmel a Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény idei kiállításainak sorát Szabó Lilla festő, rajztanár alkotásaival indította.


A tárlat megnyitó ünnepségén a helyi művészeti iskola grafika tanszakát vezető, tehetséges fiatal művész munkáit Tamus István grafikusművész, a Grafikusművészek Ajtósi Dürer Egyesületének alapító elnöke méltatta.

Szabó Lilla központi témaként a nőt, női identitást, és annak fémesen, üvegesen csillogó felületekkel kifejezett tárgyi világát bemutató alkotásai egy útkeresés őszinte jelképei. 

Mind a szakma, mind a közönség által elismerésre méltó az a bátor kísérletezés mely által a művész eljut az érzelmektől, gondolatoktól a realista ábrázolásig.

Olyannyira, hogy Szabó Lilla tárlatunkon bemutatott „Lótusztündér” című akvarellje kiválasztásra került és szerepelt a XXVI. Debreceni Tavaszi Tárlaton a megye mintegy 50 legjobb képzőművésze között.

Büszkék vagyunk rá, hogy a téglási kiállítás megrendezésével sikerének mi is részesei voltunk, szívből gratulálunk és további alkotói pályájához sok sikert kívánunk!

';