Ezüstcsengő

Téglás Város Önkormányzata szeretettel hívja Önöket december 10-én Téglás főterére, közös karácsonyváró ünnepségre!


A rendezvényen közreműködik a zeneovis csoport, az iskolai drámacsoport, az iskolai énekkar, a Pedagógus Énekkar, a 4.c osztály táncosai. Köszöntőt mond Czibere Béla polgármester és a történelmi egyházak vezetői. 13.00-18.00-ig kirakodóvásár lesz, ovi-cuki, kürtős kalács, disznótoros ételek, parajdi sóból készült termékek, natúrkozmetikumok, kecskesajt, adventi koszorúk, asztaldíszek, kézműves szappanok, fatermékek, papírfonott termékek, dekupage alkotások, mézeskalács, édességek kaphatók majd.
Czibere Béla polgármester és a Bek Pál kertbarátkör tagjainak felajánlásából forralt borral, a Városi Konyha segítségével meleg teával melegítjük fel a fázós vendégeket. Ekkor kerül sor a jubileumi pontgyűjtő játék ajándéksorsolására is. 
Felállítjuk a város karácsonyfáját, melyre idén is várjuk a saját kézzel készített vagy készen vásárolt díszeket. A közös díszítésben részt vevőket tombolaszelvénnyel jutalmazzuk, a rendezvényt tombolasorsolással zárjuk.
Megbeszéltük a Mikulással, hogy maradjon még Tégláson, így ő is meglátogatja rendezvényünket. Szeretettel várunk mindenkit!

 

 

';