Húsvéti rajt

Húsvéti futással, tojáskereső játékkal és kézműves foglalkozással vártuk a húsvétot.


Közel száz résztvevővel rajtolt a húsvéti futás 2016, március 25-én. Az Önkormányzat és a TVSE által szervezett versenyen óvodások, kis -és nagyobb iskolások, felnőttek illetve családok is indultak. A 2,5 km-es távot rekordidő alatt teljesítették a résztvevők. biztonságról a Városi Polgárőr Szervezet tagjai és Sigér Dóri védőnő gondoskodtak. A futásra bemelegítő tornát Sallainé Nagy Zsuzsa irányította, és a Polgármesteri Hivatal munkatársai és a Sportegyesület tagjai mellett sok önkéntes diák illetve felnőtt segített a lebonyolításban.
A résztvevők egyhangúlag megszavazták a folytatást, így a városnapon biztosan nem marad el a Trapp-party. A futás után a kicsiké volt a terep, akik rendkívül élvezték a sportpálya erdejében bonyolított tojáskereső játékot. 
Aki még nem fáradt el a húsvéti forgatagban, az egy jó hangulatú kézműves foglalkozáson vehetett részt a Családi Kuckóban Tóth Imréné óvodapedagógus vezetésével. 

Húsvétváró rendezvényeinkkel most a családok számára kívántunk kedveskedni, hiszen a tartalmasan eltöltött közös pillanatoknál semmi sem lehet értékesebb.Köszönjük, hogy velünk tartottak!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!

 

 

 

';