26. Városnap

Téglás Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala szeretettel hívja Önöket a 26. városnapi rendezvényére!  Változatos programokkal, színvonalas produkciókkal, népszerű fellépőkkel várjuk mindenkit!

Zene nélkül mit érek én- Détár Enikő show-műsora

A DFDC sikere

Nagy sikert aratott a  főként téglási fiatalokból álló tánccsoport, a Debreceni Free Style Club, azaz a DFDC. 

Pályázati felhívás-HAJDU Ipari Zrt.

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. Nagy múltú, hőtechnikai- és megújuló energiás készülékek, valamint háztartási gépek gyártásával és értékesítésével foglalkozó vállalat KARBANTARTÓ LAKATOS munkakör betöltésére munkatársat keres.

Vágányzári információ

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. május 20-án 04:30 órától 08:30 óráig és 2017. május 27-én 04:30 órától 08:30 óráig Debrecen - Apafa állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.

Álláslehetőség a Hajdu Ipari Zrt-nél

A HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt. 4243  Téglás az alábbi munkakörökre keres munkavállalókat:

hegesztő

beállító lakatos

esztergályos

CNC gépkezelő

és

betanított munkás

Katonai toborzás

Vágányzári információ

Értesítjük Tisztelt Utasainkat, hogy 2017. május 9-től 2017. május 10-ig a Szerencs – Mezőzombor állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a hirdetményen szereplő vonat módosított menetrend szerint közlekednek.

TÁJÉKOZTATÁS A VÁROS LAKOSSÁGA, A KÖZLEKEDŐK RÉSZÉRE

Téglás városban a balesetvédelmi előírások betartása-, és a közlekedés biztonságának biztosítása érdekében a Dózsa György utca 3. számtól a 21. számig (a Fényes utca sarkától a Stadion utca sarkáig), illetve a páros oldalt az Iskola utca sarkától a Fényes utca sarkáig terjedő útszakaszon "Megállni tilos" közlekedési tábla került kihelyezésre.

Elszármazottak találkozója

Téglás Város Önkormányzata 2017. április 30-án 3. ízben rendezi meg az Elszármazottak Baráti Találkozóját, melyre tisztelettel hívja mindazokat, akiknek lakóhelye már nem a városunk, de szívükben téglásiak maradtak.

Tájékoztatás háziorvos szabadságáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Dr. Silye Mihály háziorvos 2017. április 10-től április 21-ig szabadságon lesz.

Az Egyenlő Bánásmód Hatóság tájékoztatója

Tájékoztatás az Egyenlő Bánásmód Hatóság Iroda áprilisi ügyfélfogadásáról

Meghívó

Téglás Város Önkormányzata valamint a Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény tisztelettel hívja Önöket 2017. április 11-én megrendezendő programjára

Pályázati felhívás családsegítő munkakör betöltésére

A Téglási Bölcsőde, Családsegítő- és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 20/A alapján pályázatot hirdet családsegítő munkakör betöltésére

Lomtalanítás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Tavaszi lomtalanítási akció” Tégláson 2017. május 20-án, szombaton történik.

26. Városnap

Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Önöket 2017. május 1-jén a Városi Sportpályára, a 26. Városnapi rendezvényére

Tájékoztató a Képviselő-testület 2017. március 22-ei üléséről

 Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. március 22-én tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.

Eboltás

Tájékoztatás az eboltás időpontjáról:

Felhívás a Hajdúböszörményi Tankerületi Központ illetékességi területén működő általános iskolák első évfolyamára történő beíratásara, a 2017/2018. tanévre

Tisztelt Szülők!

Az alábbi linken letölthetik a tanköteles tanulók általános iskolák első osztályába történő beíratásáról szóló felhívást és a beíratáskor benyújtandó szülői nyilatkozatok dokumentumait.

Közlemény óvodai beiratkozásról

Téglás Város Önkormányzata tájékoztatja a szülőket a fenntartásában lévő Bárczay Anna Városi Óvodába történő felvételről a hatályos 20/2012. (VIII. 31.) EMMI rendelet szerint.

Nőnapi zenés-táncos est

Majsai Gábor Emerton-díjas előadó volt a vendége a felújított Degenfeld-Schomburg Kastélyban megrendezett nőnapi ünnepségnek.

Tájékoztatás kéményseprőipari sormunkáról

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ mint kéményseprőipari szerv a 2017. évi kéményseprőipari sormunka ütemterveit elkészítette.


';