Őszi lomtalanítás

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy az "Őszi Lomtalanítási akció" Tégláson 2017. október 28-án, szombaton történik és ekkor szállítják el a Hajdúsági Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. járművei a lomnak minősülő hulladékot.

Közlemény-Képviselő testületi ülés

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. október 26-án (csütörtök) 10.00 órakor a Városháza Tanácstermében tartja soron következő ülését.

Tájékoztatás háziorvos szabadságáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. október 24-től november 3-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Tóth László az alábbi rendelési időben:

Meghívó városi megemlékezésre

Téglás Város Önkormányzata tisztelettel hívja Önöket az 1956-os forradalom és szabadságharc 61. évfordulója alkalmából megrendezendő városi ünnepségre

Mindenszentek napi buszjárat

Téglás Város Önkormányzata 2017. november 1-jén, mindenszentek napja alkalmából  ingyenes temetői buszjáratot biztosít a lakosság számára 

Átányi Hagyományőrző Nap

Baráti találkozón vett részt településünk delegációja Átányban.

Téglási Református Egyházközség-Meghívó

A reformáció elindulásának 500. évfordulója alkalmából

Ajándék a kastélynak

A Bek Pál Kertbarátkör Egyesület 2017. október 9-én rendhagyó helyszínen, a téglási Degenfeld-Schomburg Kastélyban tartotta taggyűlését.

Felhívás

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 2017. november 3-án kamarai választásokat tart. A téglási lakcímmel/székhellyel rendelkező kamarai tagok részére reggel 6:00 és este 18:00 óra között nyílik lehetőség a voksok leadására a Hajdúhadházi Polgármesteri Hivatalban (4242 Hajdúhadház, Bocskai tér 1.)

Színházbérlet

Örömmel tudatjuk a színházkedvelőkkel, hogy a 2017/18-as évadban is indul a Körúti Színház 3 előadásból álló bérletkínálata Tégláson!

Tájékoztató a Képviselő-testület 2017. szeptember 26-i üléséről

Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. szeptember 26-án tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.

Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap

Településünk 2017-ben is csatlakozott az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap Kampányhoz.

A Magyar Honvédség felhívása

Kiszámítható, biztos jövő, megalapozott életpálya, változatos, kalandos élet! Ezeket kínálja a Magyar Honvédség azoknak, akik csatlakoznak soraiba.

IX. Gulyásfesztivál

Szeptember 9-én került megrendezésre a IX. Téglási Gulyásfesztivál.

Közlekedésbiztonsági élményprogram az alsó tagozaton

A Mobilitási hét keretében valósítottuk meg a nyertes pályázatunkat, melyet a Generali Biztosító hirdetett meg, „Szimba intézményi pályázat 2017.”néven. Ennek a programnak köszönhető, hogy iskolánkban a mai napon (2017. 09.19) megvalósult egy közlekedésbiztonsági élményprogram.

Ennek a programnak a célja, hogy a gyermekek élményszerűen sajátíthassák el a  biztonságos közlekedés alapjait. A félnapos (4 órás) közlekedésbiztonsági élményprogram során mobil KRESZ pályán gyakorolhatta a 310 alsó tagozatos tanuló a gyalogos és a kerékpáros-rolleres közlekedés szabályait.

 A pályázat kapcsán iskolánk a következő oktató és közlekedési eszközökkel gazdagodott:

• 3 db „Dalos közlekedés” CD; 

• 3 db tematikus pedagógiai segédlet.

• 6 db láthatósági mellény; 

• 3 roller 50 kg-ig; 

• 3 roller 80 kg-ig 

                                                                                                                                                                                                                             Majoros Lászlóné igazgatóhelyettes

 

 

 


';