Városok közötti íjászverseny és hagyományőrző családi nap

Negyedik alkalommal került megrendezésre a Városok közötti íjászverseny és hagyományőrző családi nap Tégláson.

Kazah és mongol íjászok Tégláson

Nagy örömünkre szolgál, hogy meghívásunkra részt vett a Városok közötti íjászversenyen Kazahsztán és Mongólia csapata is.

Fulneki delegáció Tégláson

Meghívásunkra Téglásra látogatott cseh testvérvárosunk, Fulnek delegációja.

Tájékoztatás háziorvos szabadságáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. augusztus 7. és 2017. szeptember 1-je között Dr. Barta Károly szabadságon lesz. Helyettesíti: Dr. Silye Mihály az alábbi rendelési időben:

Nyári élménytábor

A Téglási Bölcsőde, Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat szervezésében jelenleg zajló táborban kalandos időutazáson vesznek részt a gyerekek.

Lengyel gyerekek Tégláson

Lengyel testvérvárosunk, Ludwin diákjait és pedagógusait látja a héten vendégül a téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola

Tájékoztatás gyermekorvos szabadságáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017.08.01-től 2017.08.25-ig Dr. Gál Róza szabadságon lesz. Helyettesíti Dr. Gál Zsuzsa, az alábbi rendelési időben:

Álláshirdetés

FELHÍVÁS

 
A téglási II. Rákóczi Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a 2017/2018-as tanévre – 2017. szeptemberi kezdéssel – az alábbi óraadói állást hirdeti meg:
- színjáték tanszakon drámapedagógus óraadó tanár
(heti 4 óra)

Pályázati felhívás fiataloknak

Fiatalok figyelmébe ajánljuk!

A Kárpátok Esélyegyenlőségi Ösztöndíj program felhívása idén érettségizett, szeptembertől felsőoktatási intézményben tanuló hátrányos helyzetű fiatalok számára


';