Tájékoztatás vízszolgáltatás szüneteléséről

A Hajdúkerületi és Bihari Víziközmű Szolgáltató Zrt. tájékoztatása alapján értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy 2017. június 27-én az ivóvízhálózat karbantartási munkálatai miatt. a vízszolgáltatás szüneteltetésére kell számítani az egész településen.

Lélekszínek

Befejező állomásához érkezett a Lélekszínek c. önismereti előadás-sorozat, mely ezúttal egy különleges helyszínen, rendhagyó módon kerül megrendezésre. A Degenfeld-Schomburg kastély csodaszép parkja lesz a beszélgetés színtere.

Csoportos színházlátogatás

Téglás Város Önkormányzata autóbuszos színházlátogatást szervez a Hajdúhadházi Szabadtéri Színpad Hernádi pont c. előadására.

(Részletek a plakáton)

Értesítés éleslövészetről

A V. Bocskai István Lövészdandár értesíti a lakosságot, hogy a hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2017. július 13-án, helikopteres és ejtőernyős ugrással egybekötött gyakorlat, valamint július 18-19-én éleslövészet kerül végrehajtásra.

Tájékoztató a Képviselő-testület 2017. június 20-ai üléséről

Téglás Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2017. június 20-án tartotta soron következő ülését a Polgármesteri Hivatalban.

Tájékoztatás háziorvos szabadságáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. június 26-tól július 14-ig Dr. Silye Mihály szabadságon lesz. Helyettesíti: Dr. Tóth László az alábbi rendelési időben.

Meghívó a VII.Táncgálára

 A Téglási Városi Könyvtár és a DFDC szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 2017. június 24-én a VII. Táncgála műsorára a Városi Moziba!

Hirdetmény-Lakossági Fórum

Tájékoztatom Téglás Város Önkormányzatának Partnerségi Rendelete alapján a település lakosságát, a civil, érdekképviseleti és gazdálkodó szervezeteket, valamint a településen működő elismert egyházakat, mint partnereket,

Álláslehetőség-óvodapedagógus

A Bárczay Anna Városi Óvoda - Téglás

A "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet Bárczay Anna Városi Óvoda óvodapedagógus munkakör betöltésére.

Lakossági fórum a Települési Arculati Kézikönyvről

2017. június 13-án Végh József okleveles építészmérnök, városépítési szakmérnök, főépítész tartott tájékoztatót a téglási Települési Arculati Kézikönyv (TAK) és a Településképi Rendelet készítéséről

Diákmunka lehetőség

A Nemzetgazdasági Minisztérium koordinálása mellett a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályai és a járási hivatalok foglalkoztatási osztályai megvalósításával "Nyári diákmunka" program indul ebben az évben is.

Bűnmegelőzési hírlevél

A nyár veszélyeiről általános iskolásoknak

Tájékoztatás gyermekorvosi rendelési idő ideiglenes változásáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy dr. Gál Róza 2017. 07.01. - 2017. 07. 31. között helyettesítési feladatai miatt az alábbi rendelési időben fogadja a betegeket:

Lélekszínek

Ifj. Molnár Gábor tartott önismereti előadást a Degenfeld-Schomburg Kastélyban június 6-án. 

Írni csak lélekkel

A 88. Ünnepi könyhét alkalmából Fábián Janka írónő volt a Téglási Városi Könyvtár és Közművelődési Intézmény vendége.

Közmeghallgatás

Téglás Város Önkormányzata 2017. május 30-án a Polgármesteri Hivatal tanácstermében közmeghallgatást tartott.

Városi Pedagógusnap

Téglás Város Önkormányzata és az általános iskola fenntartója, a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ közösen szervezett pedagógusnapi ünnepségen köszöntötte a város pedagógusait.

Nyugdíjasok búcsúztatója

Nagyné Szabó Mária és Petrohainé Hermann Mária intézményi dolgozókat köszöntöttük nyugdíjba vonulásuk alkalmából.

Egyenlő Bánásmód Iroda ügyfélfogadása

Az Egyenlő Bánásmód Iroda Hajdú-Bihar megyei ügyfélfogadási rendje

Lakossági fórum

Tájékoztatom Önöket, hogy Téglás Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. június 13-án 17.00 órai kezdettel lakossági fórumot tart a Polgármesteri Hivatal tanácstermében. A fórum témája: előzetes tájékoztató Téglás Város teljes közigazgatási területre vonatkozó településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet megalkotásának megkezdéséről.

Tisztelt Ingatlantulajdonosok, Földhasználók!

Az ürömlevelű parlagfű hazánk egyik legveszélyesebb és legagresszívebben terjedő, allergiát kiváltó hatású gyomnövénye. Az ellene történő védekezés nemcsak a növénytermesztők, hanem minden földhasználó és földtulajdonos – beleértve a kiskertek tulajdonosait is – kötelező feladata.

Forgalmirend-változás

A közút állagának megóvása, illetve a megnövekedett tehergépjármű forgalom csökkentése érdekében került bevezetésre 7,5 tonnás súlykorlátozás Téglás belterületén az Alkotmány-Kossuth utca teljes hosszában.

Értesítés éleslövészetről

A Hajdúhadházi helyőrségi lőtéren 2017. június 7-én éleslövészet kerül végrehajtásra.

Vágányzári információ

A MÁV Zrt. tájékoztatása

Felhívás rendvédelmi pályát népszerűsítő tábor hátrányos helyzetű fiatalok számára

A Belügyminisztérium rendvédelmi pályát népszerűsítő tábort szervez azoknak a hátrányos helyzetű fiataloknak, akik érdeklődnek a rendvédelmi hivatás (rendőrség, katasztrófavédelem, büntetés-végrehajtás) iránt.

Közmeghallgatás

Téglás Város Polgármestere tisztelettel meghívja Önt Téglás Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 30-án (kedd) 17 órakor a Téglási Polgármesteri Hivatal Tanácstermében tartandó  közmeghallgatására.

Vágányzár

 

A MÁV Zrt.  tájékoztatása vágányzárról


';